

## **Silent Genomes Project**

## **Annual meeting**

November 18<sup>th</sup>-19<sup>th</sup>, 2021

Day 1 November 18<sup>th</sup>

PST	EST	Min	Presentation
11:00am-11:10am	2:00pm-2:10pm	10 min	Opening ceremony. Syexwaliya
11:10am-11:40am	2:10pm-2:40pm	30 min	<b>Welcome, Introductions.</b> Nadine Caron, Laura Arbour, Wyeth Wasserman
11:40am-11:50am	2:40pm-2:50pm	10 min	Patient & Family Experience with Rare Disease Diagnosis. Video by Susan Dowan and Joe Keesickquayash
11:50am-11:55am	2:50pm-2:55pm	5 min	Overview. Laura Arbour
11:55am-12:40pm	2:55 pm-3:40pm	45 min	Precision Diagnosis for Indigenous Families with Genetic Conditions. Presenters: Anna Lehman, Maja Tarailo-Graovac, Tatiana Maroilley, Sarah McIntosh.  Includes discussion (Moderator Laura Arbour)
12:40pm-1:20pm	3:40pm-4:20pm	40 min	The Development of the IBVL: Mission and Progress of the S-GIRDD Steering Committee including process for Variant release. Presenters: Laura Arbour, Solenne Correard Commentator: Susan Dowan (Chair of SC) Includes discussion (Moderator Nadine Caron)
1:20pm-1:30pm	4:20pm-4:30pm	10 min	Closing. Syexwaliya

## Day 2 November 19<sup>th</sup>

PST	EST	Min	Presentation
11:00am-11:15am	2:00pm-2:15pm	15 min	Welcome Day 2 and Opening. Syexwaliya
11:15am-12:00pm	2:15pm-3:00pm	45 min	Building the IBVL. Presenter: Wyeth Wasserman
			Includes discussion (Moderator Solenne Correard)
12:00pm-12:45pm	3:00pm-3:45pm	45 min	Health Economics. Presenters: Dean Regier, Morgan Ehman.
			Includes discussion (Moderator Laurie Montour)
5-minute stretch			
12:50pm- 1:20 pm	3:50pm-4:20pm	30 min	Overview, questions, next steps. Laura Arbour, Nadine
			Caron, Wyeth Wasserman
1:20pm- 1:30pm	4:20pm-4:30pm	10 min	Closing ceremony. Syexwaliya

## **Meeting link**

https://us02web.zoom.us/j/9177368219?pwd=aCtTTG0wMlJJV2lzVktVdjlFT3kzZz09

**Meeting ID:** 917 736 8219

Passcode: 725333